Tram op het Goederenspoor
Home
Links
Contact
Maastricht
Hasselt
Tram op het Goederenspoor
animated-tracev2.gif uitnodiging001004.jpg uitnodiging001003.jpg uitnodiging001002.jpg uitnodiging001001.jpg
Pamflet Maastricht
Pamflet Hasselt
Inhoudsopgave
Reacties
Ook in België is de strijd nog niet gestreden. De voorzitter van het Vlaams Parlement zal ook bij dit debat aanwezig zijn. Onlangs meldde hij - na het lezen van het rapport van het Vlaams Rekenhof over de tramlijnen - gedegouteerd te zijn.
Laat nu dit parlement het enige democratische orgaan zijn dat een punt kan zetten achter deze smaakbedervende plannen. Voor de beste verbinding voor personen en goederen spiegelen we ons beter aan Spartacus 3. De trein: beter en goedkoper. Crevits wil dit gaan regelen met NMBS. Dát noem ik lef. Geen gezeur over perronhoogtes. Het spoor ligt te wachten met een ietsje pietsje roest.
Wij zijn vóór goede verbindingen, maar tegen slechte plannen. Het debat in Hasselt zal dit in bredere kring duidelijk maken. Er zijn veel besluiten genomen. Beter ten halve gekeerd dan door de bestuursrechter gemaand. Als het voor Vlaanderen menens is met de ontsluiting van Belgisch Limburg en effectieve investeringen in infrastructuur, keert men op zijn schreden en zal het gewest het goede spoor kiezen. Graag nodig ik u uit,

Groet,
Leo Maathuis
voorzitter comité Op het Goede Spoor
UITNODIGING
Ga naar de Uitnodiging 22-03-2014 >